AVATAR 2 ONLINE. Unde putem viziona „Avatar Calea apei” 2022 online streaming?

AVATAR 2 ONLINE. Filmul de aventură „Avatar 2: Calea apei” s-a lansat și cinematografele din România pe 16 decembrie și încântă publicul. Însă fanii se întreabă dacă noul film Avatar 2 din 2022 poate fi vizionat online streaming?

Film „Avatar: Calea apei” Rezumat

AVATAR 2 ONLINE. La mai bine de un deceniu după evenimentele din „Avatar”, Na’vi Jake Sully, Neytiri și copiii lor trăiesc liniștiți în pădurile din Pandora până când oamenii din cer se întorc. Apoi încep problemele care urmăresc necruțător familia Sully, care decide să facă un mare sacrificiu pentru a-și menține oamenii în siguranță și a rămâne în viață.

Filmul „Avatar: Calea apei” e pe val

AVATAR 2 ONLINE. După o prezență uriașă de Crăciun, „ Avatar 2: The Way of Water” a depășit o altă etapă majoră la box office cu 955,1 milioane de dolari în vânzări globale de bilete.

AVATAR 2 ONLINE. Luni, continuarea mult întârziată a lui James Cameron a generat o sumă uriașă de 31,5 milioane de dolari pe plan intern și 52,2 milioane de dolari la nivel internațional, aducând totalurile respective la 293 de milioane de dolari în America de Nord și 661 de milioane de dolari în străinătate.

AVATAR 2 ONLINE. În doar două săptămâni, „ Avatar: The Way of Water” a depășit deja bilanțurile globale de box office pentru „Black Panther: Wakanda Forever” (800 de milioane de dolari), „The Batman” (770 de milioane de dolari), „Thor: Love and Thunder” (760 milioane de dolari) și „Minions: The Rise of Gru” (939 milioane de dolari). În prezent, este la egalitate cu „Doctor Strange in the Multiverse of Madness” (955,7 milioane de dolari la nivel global) ca fiind al treilea film cu cele mai mari încasări ale anului.

Cu toate acestea, costul de producție al filmului „Avatar 2: Way of Water” este între 350 de milioane și 400 de milioane de dolari SUA. Combinat cu ciclul său lung de filmare, box office-ul global are nevoie de 2 miliarde de dolari pentru a rambursa.

Conform planului, au fost finalizate următoarele trei continuări ale filmului, și anume „Avatar 3: The Seed Bearer” care urmează să fie lansat în 2024, „Avatar 4: Zulku Knight” care urmează să fie lansat în 2026 și „Avatar 5: Finding”. Eva” urmează să fie lansată în 2028. “. Păcat că Cameron nu a lăsat indicii clare despre continuare.

Unde poți vedea filmul Avatar 2 Online Streaming?

Dacă vreți să vă bucurați de calitatea și efectele Avatar 2, vă sugerez să mergeți la cinema pentru a-l vedea. Nu sunt înformații oficiale că „Avatar: Calea Apei” poate fi vizionat online streaming în acest moment. Dacă ținem cont că Avatar 1 este disponibil pe Disney+, ne putem gândi că și noul film poate fi urmărit pe această platformă în 2023.

Sursa

CITEȘTE ȘI:

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x