ASUS Zenfone 8 va avea un rating IP68

Asus Zenfone 8 va sosi pe 12 mai și va avea „performanțe mari” și „dimensiuni compacte”. Știm deja că viitorul Zenfone 8 va avea o cameră cu perforare și un afișaj neted cu o rată de reîmprospătare ridicată. În afară de aceasta, va fi alimentat de către Snapdragon 888 SoC, model de vârf al Qualcomm.

Astăzi, compania a postat pe Twitter că noile telefoane vor avea, de asemenea, un rating IP68. Asta înseamnă că Zenfone 8 va fi rezistent la apă și la praf, murdărie și nisip și poate supraviețui și imersiunii în apă până la o adâncime de 1,5 metri până la 30 de minute.

Acum este greu să stabilim cum Asus a reușit să facă rezistența la apă a dispozitivului, în special datorită sistemului de camere flip motorizat. Este posibil ca Asus să fi schimbat modulul flip-camera cu unul normal. Prin urmare, nu există nicio confirmare oficială în jurul său, va trebui să așteptăm mai multe scurgeri pentru a confirma același lucru.

Scurgerile anterioare de la XDA au sugerat că seria viitoare va aduce trei smartphone-uri, spre deosebire de două, așa cum s-a văzut cu iterațiile anterioare. Aceste dispozitive ar trebui să fie numite Zenfone 8, Zenfone 8 Pro și Zenfone 8 Mini, în timp ce primele două sunt denumite în cod „PICASSO”, versiunea Mini poartă numele de cod „SAKE”.

Până în prezent, ASUS a raportat că Zenfone 8 va avea o mufă audio, iar teasers-urile au dezvăluit că telefonul va avea un orificiu pentru camera frontală din colțul din stânga sus al ecranului.

Zenfone 8 va fi primul telefon pilot ASUS cu rating IP68 în ultimii ani. Chiar și înainte de Zenfone 6 și Zenfone 7, rezistența la apă nu este o caracteristică găsită în telefoanele ASUS, deci acesta este un mare plus pentru marcă.

CITEȘTE ȘI: ASUS ROG Phone 5, Pro și Ultimate, trei telefoane de gaming bestiale

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x