ASUS ROG Phone 3 are specificații complete, apărute pe TENNA

ASUS ROG Phone 3 cu număr de model ASUS_I003DD a apărut la baza de date a autorității de telecomunicații TENAA din China, cu specificații minime. Listarea este actualizată acum cu toate specificațiile sale. Mai mult, smartphone-ul a fost comparat cu AnTuTu cu un scor impresionant. Compania taiwaneză nu a dezvăluit încă data lansării telefonului ROG 3. Aceste înregistrări sunt un bun indiciu că poate fi lansat până la sfârșitul acestei luni sau la începutul lunii iulie. De asemenea, aceste înregistrări sugerează că ar putea fi echipat cu Snapdragon 865 Plus SoC.

Specificații ASUS ROG Phone 3

Lista TENAA relevă că ROG Phone 3 măsoară 171 x 78 x 9,85 mm și cântărește 240 de grame. Numai varianta de culoare negru luminos este listată pe TENAA. Prin urmare, nu este clar dacă va fi disponibil în alte opțiuni de culoare. Dispozitivul are un afișaj AMOLED de 6,59 inci, cu un volum mai mic, care oferă rezoluție Full HD + 1080 x 2340 pixeli și raport de aspect 19,5: 9. Capacitatea nominală a bateriei sale este de 5.800 mAh. Rapoartele anterioare au relevat faptul că telefonul poate fi livrat cu un încărcător rapid de 30 W.

Asus ROG Phone 3 caracteristici

Asus ROG Phone 3 este alimentat de un chipset flagship de 3.091GHz. Această viteză de ceas este mai rapidă decât viteza de 2,85 GHz a Snapdragon 865. Viteza de procesare crescută detectată chiar și pe lista AnTuTu de pe telefon indică faptul că ar putea fi alimentată de către Snapdragon 865+ SoC neanunțat. Varianta telefonului ROG 3 care a apărut pe AnTuTu are 16 GB RAM și 512 GB stocare nativă. Telefonul va rula cu sistemul de operare Android 10. Telefonul a înregistrat un scor de referință minunat de 646.310 pe AnTuTu, conform acestei postări. Platforma de referință speculează că ecranul ROG Phone 3 acceptă o rată de actualizare de până la 144Hz.

Listarea TENNA dezvăluie că noul telefon Asus, ROG Phone 3 are variante de 8 GB, 12 GB și 16 GB RAM. Variantele sale de stocare sunt 128 GB, 256 GB și 512 GB. Îi lipsește un slot pentru card microSD. Imaginile TENAA ale telefonului arată că designul este aproape identic cu predecesorul, adică ROG Phone 2. Includerea unei camere foto spate adaugă ușoare modificări de design, iar în partea din față, acesta dispune de difuzoare duble.

Are o cameră frontală de 13 megapixeli. Pe partea din spate este o configurație de cameră triplă aliniată orizontal care include o cameră principală de 64 de megapixeli. Celelalte caracteristici ale telefonului includ recunoașterea irisului și scanner de amprente sub-afișare.

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x