Asus a lansat RT-AX56U Youth Edition, primul său router de gaming în alb cu Wi-Fi 6

Asus a lansat joi, 29 octombrie 2020, RT-AX56U Youth Edition, primul său router alb de gaming Wi-Fi 6. Routerul amintit a fost lansat astăzi pe JD.com, cu un preț special de reducere de 389 de yuani (aproximativ 58 de dolari SUA).

Routerul de jocuri RT-AX56U are un procesor Broadcom quad core de 1,5 GHz și acceptă noul standard Wi-Fi 6. Oferă o gamă largă de rețele și ajunge și cu o garanție de 3 ani. Pentru proiectare, routerul este realizat aproape complet dintr-o schemă de culori albe, cu o filozofie de design minimalistă, dar unghiulară. Singurul aspect care rupe corpul complet alb este marca Asus de culoare galbenă.

Prin intermediul procesorului quad core de 1,5 GHz de la Broadcom și a cipului Wi-Fi 6, acest router de gaming poate atinge teoretic o viteză maximă de 9,6 Gbps. Pe lângă viteze atât de mari, poate funcționa și cu o latență mai mică, având în același timp o acoperire generală mai largă. În plus, Asus RT-AX56U acceptă și tehnologia OFDMA și MU-MIMO black, care permite conectarea simultană a mai multor dispozitive fără întârziere și se poate împerechea cu fiecare dispozitiv inteligent din casele utilizatorilor.

O includere notabilă în acest router de gaming este acceleratorul de jocuri online Tencent, care este o caracteristică exclusivă pentru membri premium de 100 de zile, și acceleratorul NetEase UU, care este o altă caracteristică de încercare de 90 de zile. Ambele pot crește în mod esențial viteza rețelei în timp și funcționează pe console, PC-uri desktop și chiar smartphone-uri.

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

1 Comentariu
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Ionut Popa
2 years ago

Apreciez produsele cu caracteristici de gaming care nu arata ca un produs de gaming. Pur si simplu acum multe mi se par o pedeapsa “vrei gaming? ia de aici” la capitolul design. Poate in cativa ani se va duce aceasta tendinta, impreuna cu RGB puke. One can only hope.

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x