Asistentul Google este acum disponibil pe Stadia Controller

Asistentul Google este disponibil acum pe noul serviciu de streaming de jocuri Stadia, dar va trebui să îl activați în aplicația Stadia înainte de a-l putea utiliza.

Intrați în aplicație de pe telefonul Android și iOS, faceți clic pe pictograma avatarului din dreapta sus, apoi derulați în jos până când vedeți Google Assistant.

Apoi puteți activa asistența de acolo, așa cum se arată în imaginea de mai jos:

Asistentul Google disponibil pe Stadia Controller
Sursa foto: stadiasource.com – Asistentul Google disponibil pe Stadia Controller

Dacă aveți controlerul oficial Stadia, veți putea apăsa butonul asistent pentru a accesa această caracteristică imediat.

Există însă mai multe limitări pentru Asistentul Google în Stadia Controller. În momentul de față funcționează doar pe ecranul principal al aplicației pe televizorul conectat Chromecast. Îl puteți folosi pentru a lansa jocuri și a pune întrebări generale. Din păcate nu îl puteți folosi în joc încă, deoarece este încă în modul „Acces timpuriu”, dar funcționalitatea totală va veni în 2020.

În cele din urmă, Asistentul Google poate aduce câteva experiențe exclusive în jocurile din cloud, însă acum este mai puțin funcțional decât integrarea Xbox One care poate activa și dezactiva sistemul, lansează jocuri și poate face capturi de ecran.

Citește și despre: Xiaomi lansează un dispozitiv 3 în 1: lanternă, lampă și baterie portabilă

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x