Apple iPhone XS Max vs Samsung Galaxy Note 9

Compară specificațiile Apple iPhone XS Max vs Samsung Galaxy Note 9 și vezi ce smartphone ți se potrivește

Apple IPhone XS Max are cel mai mare ecran pus vreodată într-un iPhone, susținut de un procesor rapid A12 Bionic. Samsung Galaxy Note 9 este un powerhouse de productivitate cu unele dintre cele mai bune caracteristici ale lui Beefiest.

Ce se întâmplă atunci când cele două cele mai puternice smartphone-uri de pe piață se îndreaptă acum într-o serie de categorii? Să vedem care este cel mai bun pentru tine.

Apple iPhone XS Max vs Samsung Galaxy Note 9 – Specificații

Apple iPhone XS Max vs Samsung Galaxy Note 9 Specificatii

Apple iPhone XS Max vs Samsung Galaxy Note 9 – Performanța, durata de viață a bateriei și încărcarea

Samsung Galaxy Note 9 este un excelent interpret. El are la interior un procesor Snapdragon 845, cu memorie RAM de 6 GB sau 8 GB și stocare de 128 GB sau 512 GB. Pentru a-l distinge de pachetul flagship Android, care are toate caracteristicile aceluiași procesor 845, Samsung folosește un sistem special de răcire cu apă pe bază de carbon care vă permite să împingeți performanțele mai sus pentru mai mult timp. Acest telefon nu are probleme la rularea celor mai recente jocuri.

Procesorul A12 Bionic de la Apple, de care beneficiază de XS Max, este cel mai rapid procesor al său avut vreodată. Este semnificativ mai rapid decât Note 9 în conformitate cu criteriile de referință. IPhone XS Max are de asemenea 4 GB de memorie RAM și vine în variante de 64 GB, 256 GB sau 512 GB. Disparitatea în memoria RAM nu este semnificativă, deoarece iOS și Android gestionează memoria în mod diferit, dar un avantaj pentru Note 9 este opțiunea de extindere a memoriei prin intermediul slotului pentru card MicroSD.

Note 9 are o baterie de 4.000 mAh, cu suport pentru încărcare rapidă, prin Qualcomm’s Quick Charge 2.0 și încărcare fără fir Qi. XS Max are o baterie de 3.174mAh și oferă, de asemenea, încărcare fără fir Qi și încărcare rapidă, dar trebuie să cumpărați un încărcător rapid și un cablu separat pentru a vă bucura de el. Ambele vă vor duce într-o zi aglomerată, dar va fi probabil necesară o încărcare de noapte.

Apple iPhone XS Max vs Samsung Galaxy Note 9 – Design și durabilitate

Designul iPhone XS Max este ca un iPhone de dimensiuni superioare X. Are afișajul din muchie-în-muchie, cu o ramă foarte îngustă în jurul lor, dar și binecunoscutul „breton” în zona superioară, are camera TrueDepth pentru FaceID. Rama este din oțel inoxidabil, iar în partea din stânga sus este un back-glass cu un modul de cameră cu două obiective. Nu veți găsi un senzor de amprentă digitală sau o mufă pentru căști pe acest telefon, iar Apple nu mai include în cutie adaptorul portului audio de care aveți nevoie pentru căștile cu cablu.

Samsung și-a rafinat designul cu Note 9, deși este mai puțin unghiular decât S9. Ecranul este rotunjit pe margini, iar sticla din spate este de asemenea curbată, ceea ce îl face să se simtă mai subțire decât este și, de asemenea, îl face mai confortabil decât cel de la iPhone XS Max. Încă mai există un port pentru căști și pe partea din spate există un senzor de amprentă digitală sub modulul central al camerei.

Design-ul Apple se simte mai proaspăt și preferăm aspectul acestuia, dar telefonul Samsung este mai confortabil, ceea ce se poate dovedi important într-un telefon mare și are un jack pentru căști.

Niciunul dintre telefoane nu se va descurca bine cu căderile, astfel încât cazurile sunt recomandabile, dar ambele au ratinguri IP68, ceea ce înseamnă că vor supraviețui unui duș în apă și ploaia nu este o problemă.

Apple iPhone XS Max vs Samsung Galaxy Note 9 – Afișaj

Ecranul Super AMOLED de 6,4 inci din Note 9 are o rezoluție maximă de 2960 x 1440 pixeli și este perfect. Este foarte ascuțit, foarte strălucitor și are o precizie excelentă a culorilor.

Ecranul iPhone XS Max este un Super AMOLED de 6.5 inch cu o rezoluție de 2688 x 1242 pixeli. Nu putem vedea pe nimeni dezamăgit de acest afișaj, deoarece arată superb, dar Note 9 are o margine mică și câștigă aici.

Apple iPhone XS Max vs Samsung Galaxy Note 9 – Camera foto

Camera foto Samsung combină un obiectiv de 12 megapixeli cu o stabilizare optică a imaginii (OIS) și o diafragmă variabilă f / 1,5 până la f / 2,4 cu un alt obiectiv de 12 megapixeli cu o deschidere f / 2,4 și OIS. Fotografia cu lumină slabă este un punct forte și există suport pentru zoom optic 2x. Există câteva inteligente AI pentru a identifica scene și pentru a edita defectele. Există, de asemenea, o cameră capabilă de 8 megapixeli orientată spre față.

IPhone XS Max împerechează un obiectiv de 12 megapixeli cu o diafragmă f / 1,8, cu un obiectiv telefotografic de 12 megapixeli cu o deschidere f / 2,4, ambele cu OIS. Este aceeași cameră ca și iPhone X pe hârtie, dar Apple a folosit de fapt un nou senzor, care, combinat cu procesorul mai rapid, expune unghiurile mai bine decât oricând. Modul portret este, de asemenea, o evidențiere, permițându-vă să capturați imagini de oameni și apoi să reglați neclaritatea pe fundal. Camera frontală are o dimensiune de 7 megapixeli.

Apple iPhone XS Max vs Samsung Galaxy Note 9 – Software și actualizări

Note 9 are Android 8.1 Oreo cu interfața cu utilizatorul Samsung Experience în partea superioară. Acesta permite o mulțime de personalizări și are o mulțime de caracteristici, deși nu suntem dornici de asistentul vocal Samsung, Bixby, care își obține propriul buton dedicat. Nu suntem siguri când Note 9 va primi cea mai recentă actualizare Android 9.0 Pie.

Apple iPhone XS Max lansează cu cel mai recent iOS 12 la bord. Când există o nouă versiune de iOS, aceasta va fi lansată direct în iPhone și ne așteptăm ca aceasta să continue să obțină actualizări mai lungi decât Note 9.

Dincolo de asta, alegerea aplicației Android sau iOS are drept scop preferința personală.

Apple iPhone XS Max vs Samsung Galaxy Note 9 – Caracteristici speciale

Telefonul smartphone Samsung strălucește cu adevărat în acest departament cu stylusul S pen pentru luarea de note și schițarea, care de asemenea se dublează ca o telecomandă Bluetooth acum. Apoi există suportul DeX , care transformă Note 9 într-un calculator de birou improvizat. Note 9 are, de asemenea, opțiuni de deblocare față și iris.

Camera TrueDepth de la Apple oferă o recunoaștere facială netedă, care este mai sigură decât cea oferită de Samsung. Acesta susține, de asemenea, Animoji și Memoji, care sunt superioare AR Emoji de la Samsung . În general, însă, Note 9 are mult mai multe caracteristici speciale de oferit.

Apple iPhone XS Max vs Samsung Galaxy Note 9 – Preț

Aceste telefoane mari vin cu prețuri mari pentru a se potrivi. Note 9 începe de la 1.000 $, iar iPhone XS Max începe de la 1.099 $. Modelele de 512 GB costă 1.249 dolari și respectiv 1.449 dolari, astfel încât smartphone-ul Samsung este cel mai accesibil dintre cele două. Le puteți cumpăra de la toți transportatorii majori.

După cum ați văzut în cele prezentate, diferențele dintre aceste două telefoane sunt mici. iPhone XS Max e mai performant cu marginile, aparat de fotografiat și actualizări de software, dar Note 9 are un ecran puțin mai bun și mai multe caracteristici speciale unice.

Așadar, pe care dintre cele două smartphone-uri îl declarați câștigător?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.