Apple ar putea lansa un MacBook OLED în 2024

O serie de tweet-uri de la analistul Ming Chi Kuo au indicat că Apple nu va lansa un prim MacBook cu afișaj OLED până la sfârșitul anului 2024 cel mai devreme. Această tehnologie permite practic un design mai subțire și mai ușor.

Când va apărea primul MacBook OLED?

Apple a instalat un afișaj LCD în toate modelele actuale de MacBook. Cu cel mai recent MacBook Pro de 14 inchi și 16 inchi, Apple folosește pentru prima dată iluminarea de fundal mini-LED și ProMotion. Spre deosebire de LCD-urile cu mini-LED-uri, afișajele OLED au pixeli auto-emiși și nu necesită lumină de fundal, ceea ce ar oferi MacBook-urilor un raport de contrast și mai bun și ar permite o durată de viață mai lungă a bateriei.

Kuo nu oferă alte informații despre dacă Apple va începe cu afișaje OLED pentru MacBook Air sau MacBook Pro. Analistul de display Ross Young a vorbit, de asemenea, pe această temă luna trecută . El a spus că Apple va lansa un MacBook Air de 13 inchi cu OLED în 2024. De asemenea, se așteaptă la un iPad Pro de 11,1 și 13 inchi cu tehnologie de afișare OLED anul viitor.

De fapt, Apple s-ar putea concentra din ce în ce mai mult pe noile tehnologii de afișare din anul viitor. Pe lângă OLED de pe MacBook și iPad, Apple Watch Ultra ar putea avea un afișaj microLED. Mai devreme sau mai târziu, microLED-ul ar putea fi folosit și pe iPhone.

CITEȘTE ȘI:

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x