Amazfit GTS 2 Mini: caracteristici, specificații, preț și diponibilitate

Compania chineză Huami a lansat încă două ceasuri inteligente în țara sa de origine. Noile modele se numesc Amazfit GTS 2 Mini și Amazfit Pop Pro. Dispozitivele vin ca o variantă a deja cunoscutelor Amazfit Pop și Amazfit GTS 2 cu câteva diferențe cheie, permițându-i Huami să le poziționeze în categorii de preț diferite. În acest articol, vom arunca o privire mai atentă la Amazfit GTS 2 Mini.

Specificații Amazfit GTS 2 Mini

Noul smartwatch Amazfit GTS 2 Mini este o versiune mai mică și mai subțire a Amazfit GTS 2 care a fost lansat la sfârșitul lunii septembrie. Are un ecran AMOLED de 1,55 inch cu o rezoluție de 354 x 306 pixeli și 301 ppi. Afișajul nu acceptă doar peste 50 de fețe de ceas, ci și funcționalitatea AOD.

Carcasa ceasului este realizată din aliaj de aluminiu, cu toate acestea, partea de jos are o construcție din plastic. Mai mult, ceasul se livrează cu o curea din silicon și întregul produs este rezistent la apă 5ATM. Smartwatch-ul măsoară 40,5 x 35,8 x 8,95 mm în dimensiuni și cântărește 19,5 g. Ambele măsurători nu includ cureaua.

La fel ca orice alt ceas Amazfit nou, GTS 2 Mini vine și cu senzorul optic biologic Huami BioTracker 2 PPG (senzor de ritm cardiac, senzor SpO2), accelerometru, senzor giroscopic, busolă, senzor de lumină ambientală, motor de vibrații și microfon.

Dispozitivul se conectează cu smartphone-uri prin Bluetooth 5.0 BLE prin aplicația Zepp și are GNSS încorporat (GPS, GLONASS) pentru urmărirea activității. În plus, are și NFC pentru plăți fără contact și permise de tranzit.

GTS 2 Mini este susținut de o baterie de 220 mAh care se încarcă printr-o bază de încărcare magnetică inclusă. Bateria se încarcă complet în aproximativ 2 ore și oferă o durată de viață de 14 zile cu utilizare mixtă. La o utilizare intensă, durata de viață a bateriei este de 7 zile, iar când dispozitivul este utilizat numai în modul de ceas, acesta va ține până la 21 de zile.

Caracteristici Amazfit GTS 2 Mini

Vorbind despre caracteristici, suportă peste 70 de moduri sportive, monitorizarea ritmului auzului, monitorizarea nivelului de oxigen din sânge, monitorizarea somnului, monitorizarea ciclului menstrual, monitorizarea stresului, detectarea automată a exercițiilor și scorul PAI.

De asemenea, are alte caracteristici comune, cum ar fi ceasul, alarma, cronometrul, vremea, controlul redării muzicii, declanșatorul camerei, notificările aplicațiilor, alertele de apeluri și mesaje, găsire telefon și asistentul vocal Xiaomi Xiao AI.

Preț și disponibilitate GTS 2 Mini

GTS 2 Mini are un preț de 699 CNY (89 EUR) și vine în trei culori: roz, verde și negru. Este deja pregătit pentru precomandă, în China va fi pus în vânzare începând cu 10 decembrie. 

Dispozitivul portabil ar trebui să ajungă pe alte piețe cum ar fi Europa în zilele următoare.

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x